Alanyalı başkanın tur sevinci

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte tribünden takip eden Alanyalı Belediye Başkanı Mevlüt Uysal büyük sevinç yaşadı.

Alanyalı başkanın tur sevinci
İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Alanyalı Mevlüt Uysal dün İstanbul Başakşehir Futbol Kulubü ile Belçika Temsilcisi Clup Brugge'un maçını tribünlerden takip etti. Mevlüt Uysal, protokol tribününde maçı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Spor ve Gençlik Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte takip etti. Şampiyonlar Ligi ön elemesi maçında Başakşehir attığı 2 golle maçı da 2-0 kazanarak bir üst tura yükseldi. Tarihinde ilk kez katılıdığı Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı alan Başakşehir'in turu geçmesi tribünlerde büyük coşkuya sebep oldu. Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Aşkın Bak ile büyük sevinç yaşadılar. 

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğraftada bu sevinç gözler önüne serildi. Fotoğrafa 'Kim demiş taraftarımız yok diye' notu düşüldü. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83