Alanyaspor 13. kez miniklerle buluştu

'Alanyasporum Okulumda' projesinin 13'üncü buluşması Hasan Çolak Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Alanyaspor 13. kez miniklerle buluştu
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktör Mesut Bakkal, futbolcular Haydar Yılmaz, Francisco Wanderson, Filipe Augusto, Berkan Emir, Ioannis Maniatis ve Birol Parlak proje kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrencilerle biraraya geldi. Etkinliğe Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Asbaşkan Ahmet Paşaoğlu, Başkan Yardımcısı Enver Vural ve Mehmet Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Gürses, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz da katıldı.
 
Hasan Çolak Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Ateş'in konuşmasının ardından proje yürütücüsü Yusuf Yılmaz, projenin amacını anlatan konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de projenin önemine değindi. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise amaçlarının Passolig kartı satmak olmadığını, projenin hedefinin şehrinin takımına bağlı taraftar yetişmesi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından okul müdürü Faruk Ateş, başkanımız Çavuşoğlu'na plaket verdi. Başkan Hasan Çavuşoğlu ise okul müdürü Ateş'e turuncu yeşilli formamızı hediye etti. 

Daha sonra tek tek anons edilen futbolculara birer çiçek verildi. Program sonunda futbolcular, öğrencilerin mobil mağazamızdan satın aldığı ürünleri imza imzaladı ve fotoğraf çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83