ALANYASPOR'A MORAL ZİYARETİ

Multigroup Alanyaspor dün akşam tesislerinde yaptığı antrenmanı ziyaret eden Alanyasporlular adlı taraftar grubu ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği takımımıza moral desteği verdi.

ALANYASPOR'A MORAL ZİYARETİ

 Multigroup Alanyaspor'da yarın oynanacak Boluspor maçı hazırlıkları sürerken taraftarlardan moral desteği geldi. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bu akşam yapılan antrenmanı ziyaret eden Alanyasporlular adlı taraftar grubu tezahüratlarıyla teknik ekip ve futbolculara moral verdi. Antrenman boyunca meşale yakarak tezahürat yapan taraftarlar, takımı çağırarak alkışladı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve öğrencileri de taraftarlara alkışla yanıt verdi. 

banner111

AŞÇILARDAN ZİYARET

Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak ve yönetim kurulu üyeleri de antrenmanın son bölümünü izleyerek turuncu yeşillilere tatlı ve muz ikram etti. Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve futbolculara yarın oynanacak Boluspor maçında başarılar diledi. Daha sonra Asbaşkan Bilal Gömeç ve Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu ise Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak'a üzerinde ismi yazan turuncu yeşilli formayı hediye etti. 
Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Baki Budak ve yönetim kurulu üyeleri, turuncu yeşillilerle antrenmanın ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.





Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83