ALANYASPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Alanyaspor yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

ALANYASPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

 17 Haziran 2016 tarihinde göreve gelen Hasan Çavuşoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda 2'nci başkanlığa Kamil Köseoğlu, asbaşkanlık görevlerine ise Bilal Gömeç, Ahmet Paşaoğlu ve Dilaver Çekiç getirildi. Başkan yardımcıları da Enver Vural, Nurettin Uludağ, Mehmet Uslu, Erdal Akgün, Muhammet Çetin, Nazmi Yüksel, Mehmet Has ve Muzaffer Barcın oldu.

banner111
Yapılan görevlendirmeler ise şu şekilde açıklandı: Passolig, VIP ve Kombine Kart Sorumlusu Fahri Gürses, Sponsor İlişkileri Sorumlusu Murat Kayacan, Sabit Gelir Kaynakları Sorumlusu Muharrem Göçmenoğulları, Store Mağazaları Sorumlusu Ahmet Tuncer, Taraftar Sorumlusu Bilal Gömeç, Oba Stadı ve Zimbitlik Tesisleri Sorumlusu Mehmet Has, Altyapı ve Futbol Okulları Sorumlusu Muhammet Çetin, TFF ve Maç Günü Aktiviteleri Sorumlusu Atila Günkaya, Satın Alma Sorumlusu Mehmet Güler, Dış İlişkiler ve Yabancı Oyuncular Sorumlusu Enver Vural, Büyükşehir ve Gedevet Tesisleri Proje Sorumlusu Nurettin Uludağ, Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Mali İşler Sorumlusu Ahmet Paşaoğlu, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Baki Boz, Pazarlama ve Satış Sorumlusu Mehmet Uslu ve Hukuk İşleri ve Plaj Futbolu Sorumlusu Yücel Ergün.
 
Görev dağılımı sonucunda 7'şer kişiden oluşan 5 ayrı komite ise şu şekilde belirlendi: 

FUTBOL KOMİTESİ: Kamil Köseoğlu, Metin Fahri Özçelik, Bilal Gömeç, Enver Vural, Ali Baki Boz, Muhammet Çetin, Ahmet Paşaoğlu. 

MALİ İŞLER KOMİTESİ: Ahmet Paşaoğlu, Nazmi Yüksel, Mehmet Has, Muharrem Göçmenoğulları, Muzaffer Barcın, Mehmet Yetkin, Hüseyin Karaman. 

PAZARLAMA KOMİTESİ: Mehmet Uslu, Mehmet Güler, Fahri Gürses, Ahmet Tuncer, Emin Hacıince, Ahmet Söylemez, Hüseyin Gümrükçüler. 
A
LTYAPI KOMİTESİ: Muhammet Çetin, Murat Kayacan, Atila Günkaya, Eray Erdem, Ferit Yücel Ergün, Mehmet Kuş, Erdal Akgün. 

TESİSLER VE YATIRIMLAR KOMİTESİ: Nurettin Uludağ, Dilaver çekiç, Ahmet Saz, Ayhan Cebeci, Veysel Çetin, Tanju Tüysüzoğlu, Mehmet Milan. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83