Alanyaspor'da hataya yer yok

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında bu Pazar Göztepe'yi konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Ligdeki 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen turuncu yeşilli ekip, Göztepe karşısında hata yapmak istemiyor

Alanyaspor'da hataya yer yok

Süper Lig'de haftalardır süren Aytemiz Alanyaspor fırtınası, Pazar günüde esmeye devam edecek. Ligin 4. haftasından beri Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan turuncu yeşilli ekip, Hatay ve Beşiktaş ile birlikte 20 puanla zirve yarışını sürdürüyor. 7 maçlık süreçte 5 galibiyet 2 beraberlik alan Alanyaspor, sergilediği bu müthiş istatistikle rakiplerine gözdağı veriyor. Ligin 11. hafta maçında yarın İzmir ekibi Göztepe'yi ağırlayacak olan Alanyaspor, son 6 maçında 5 kez kaybeden sarı kırmızılı ekibi İzmir'e puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin hazırlıklarını dün tamamlayan turuncu yeşilli takımda tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.

DÖRT OYUNCU SINIRDA

Alanyaspor'da yarın oynanacak kritik maç öncesi Milunovic, Diedhiou, Fatih Aksoy ve Davidson sarı kart sınırında bulunan oyuncular olarak göze çarpıyor. Bu oyuncular Göztepe maçında kart görmeleri halinde, 12. hafta maçında Rizespor'a karşı forma giyemeyecekler. Savunmanın sigortalarından olan Awaziem'in de sakatlığını büyük ölçüde atlattığı ve durumunun bugün belli olacağı öğrenilirken, Nijeryalı yıldızın Göztepe maçında riske edilmeyeceği belirtildi. Hafif sakatlıkları bulunan Babacar, Mevlja ve Eduardo'nun ise tamamen iyileşerek hafta boyunca takımla birlikte çalıştıkları ve bugünkü maçın 21 kişilik kadrosunda yer alacakları öğrenildi. Konuk ekipte ise Halil Akbunar, Wilker Angel ve Marko Mihojevic sakatlıklarından dolayı maçta forma giymeyecekler.

banner111

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Aytemiz Alanyaspor'un taraftar grupları, zirve yarışını sürdüren turuncu yeşilli takımın otobüsünü karşılamak için Pazar günü erken hareket edecekler. Saat 14.00'de stadyum yolunda buluşacak olan turuncu yeşilli takımın taraftarları, meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak oyuncuları motive edecekler. Maçın pazar günü olmasından dolayı stadyuma çok sayıda spor severi destek için beklediklerini söyleyen taraftar temsilcileri, "Ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi ile müthiş bir çıkış yakalayan takımımızı karşılamak için Alanyaspor'umuza gönül vermiş tüm taraftarları saat 14.00'de stadyum yoluna bekliyoruz" dediler. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83