Alanyaspor'dan ilginç istatistik

Süper Lig'de ilk kez mücadele eden Aytemiz Alanyaspor ligin ilk 4 sırasındaki İstanbul takımlarının ardından en çok atan takım olurken, ligin en çok yiyen ekibi de oldu.

Alanyaspor'dan ilginç istatistik

Spor Toto Süper Lig'de ilk kez mücadele eden Aytemiz Alanyaspor hem çok gol atıyor hemde çok yiyor. Ligde ilk 4 sırada yer alan takımların ardından 39 golle en çok gol atan ekip olan Aytemiz Alanyaspor yediği 47 golle de bu alanda son sırayı aldı. Alanyaspor bu istatistiklerle ligin en keyif veren takımlarından olduğunu kanıtladı ve izleyenlere bol gollü karşılaşmalar izlettirdi.

banner111
BEŞİNCİ OLDUK

Geçtiğimiz hafta Bursaspor'u 1-3'le geçen Aytemiz Alanyaspor böylece ligdeki yerini sağlamlaştırdı ve attığı gol sayısını 39'a çıkardı. Süper lig'de en çok gol atan takım 47 golle Beşiktaş olurken onu 46'şar golle Başakşehir Belediyespor, Galatasaray ve Fenerbahçe takip etti. Bu 4 ekibin hemen arkasında ise 39 golle Aytemiz Alanyaspor yer aldı.

EN ÇOK GOLÜ BİZ YEDİK

Aytemiz Alanyaspor 25'inci hafta itibariyle ligde tam 47 gol yiyerek bu alanda son sırayı aldı. Aytemiz Alanyaspor'u 43 golle Kayserispor, 42 golle Gaziantepspor, 41 golle Çaykur Rizespor takip ediyor. 

Aytemiz Alanyaspor ligin üst sıralarında yer alan ekiplerden bir hayli fazla gol yedi. Beşiktaş'tan toplamda 8 gol yiyen Aytemiz Alanyaspor, Başakşehir'den 7, Fenerbahçe'den 4, Galatasaray'dan ise tek maçta 5 gol yedi.

VAGNER LOVE ETKİSİ

Aytemiz Alanyaspor'un çok gol atmasının en büyük etkenlerinden birisi ise Vagner Love oldu. Dünya yıldızı Love Aytemiz Alanyaspor forması ile toplamda 13 gol kaydetti. Love bu performansı ile ligde Beşiktaşlı Cenk Tosun'un ardından da ikinci sırayı aldı. Aytemiz Alanyaspor'un bu yıl attığı diğer golleri ise şu isimler kaydetti:

Kenneth Omeruo: 1
Efecan Karaca: 1
Taha Yalçıner: 1
Glynor Plet: 1
Sajjad Shahbazzadeh: 1
Sefa Yılmaz: 1
Jonathan Ayite: 1
Abdoulaye Ba: 1
Daniel Candeias: 2
Isaac Sackey: 2
Donald Guerrier: 4
Junior Fernandes: 4
Emre Akbaba: 6
Vagner Love: 13

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 17:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83