ALANYASPOR FİKSTÜR İÇİN NE DEDİ?

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, deplasmanda Beşiktaş maçıyla başlayacakları Süper Lig'deki ilk sezonda başarılı olmaya çalışacaklarını ve aynı zamanda da ligin keyfini çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

ALANYASPOR FİKSTÜR İÇİN NE DEDİ?

 Süper Lig'de başarılı olabilecek bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Savut, "Yeni sezonda tüm takımlara hayırlı bir sezon diliyorum. Dünyanın önde gelen liglerinden Süper Lig'de tarihimizde ilk kez mücadele edeceğiz. Bunun onurunu yaşıyoruz. Tüm ilçe halkıyla birlikte bunun keyfini ve tadını çıkarmaya çalışacağız. Başarılı olabilecek bir takım kurmaya çalışıyoruz" dedi. 

banner111
Fikstürün Alanyaspor açısından dengeli ve olumlu olduğunu dile getiren Savut, "Alanyaspor Süper Lig'e Beşiktaş maçıyla başlayacak. Daha sonra sahamızda kendi ilimizin takımı Antalyaspor ile oynayacağız. Fikstüre olumlu yönlerinden bakıyoruz. Ligi istediğimiz yerde bitirmeyi temenni ediyorum. Davraz'da çalışmalar iyi gidiyor. Çok yorulmalarına rağmen oyuncularımızdan henüz bir şikayet almadık. Transfer süreci de devam edecek. Önümüzde yaklaşık 40 günlük süre var. 2'nci etap kampının sonlarına doğru takım kadrosunun tamamlanacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83