Alanyaspor sezonun en önemli maçına çıkıyor

Süper Lig Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor düşme hattındaki rakibi Osmanlıspor'u ağırlıyor.

Alanyaspor sezonun en önemli maçına çıkıyor
Süper Lig'de son düzlüğe girilirken ligin dibinde heyecan her geçen gün artıyor. Düşme potasından geçen hafta aldığı alibiyetle bir nebze uzaklaşan Aytemiz Alanyaspor en kritik sınavına yarın çıkıyor. 32. hafta mücadelesinde 35 puanlı Aytemiz Alanyaspor 32 puanı Osmanlıspor'u ağırlayacak. 05 Mayıs'ta Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan maç 19.00'da başlayacak. Maç BeIN SPORTS 2'den naklen ekranlara gelecek. 

DÜDÜK ÇAKIR'DA OLACAK

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçlarını yönetecek hakemler geçtiğimiz günlerde açıklandı. Buna göre Aytemiz Alanyaspor'un Osmanlıspor ile yapacağı mücadeleyi, FIFA Kokartlı tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Bu sezon Süper Lig'de 18, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 7, Suudi Arabistan Pro Lig'de 1 ve Dünya Kupası 2018 Elemeleri'nde 5 maç yöneten Cüneyt Çakır, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde karşılaşan Real Madrid - Bayern Munih maçını da yöneten isimdi. Aytemiz Alanyaspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak olan bu kritik mücadelede Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Koray Gençerler olacak.

İŞTE RAKAMLARLA ZORLU MAÇ

-İki takım Süper Lig'de üç kez karşı karşıya geldi. Bu maçların üçünü de Osmanlıspor gol yemeden kazandı.
-Alanyaspor ligde oynadığı son dört maçta bir kez yenildi (2G 1B). Bu maçların dördünde de karşılıklı goller oldu.
-Osmanlıspor ligdeki son dokuz maçında sadece iki kez yenildi (3G 4B); önceki beş maçında ise galibiyet alamamıştı (2B 3M).
-Evindeki son lig maçında Galatasaray'a kaybeden Alanyaspor, öncesindeki üç iç saha maçında yenilmemişti (2G 1B).
-Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de en fazla başarılı çalım atan takım (406); Osmanlıspor ise bu alanda dördüncü sırada.
-Osmanlıspor bu sezon Süper Lig'de kalesinde gördüğü gollerin en büyük bölümünü ceza sahası içinden yiyen takım (%98).
-Bu sezon Süper Lig'de maçların ilk 15 dakikalarında Osmanlıspor'dan daha fazla gol yiyen bir takım yok (9; Yeni Malatyaspor ile eşit).
-Emre Akbaba, Alanyaspor'un Süper Lig'de iç sahada attığı son beş golün dördüne direkt katkıda bulundu (üç gol, bir asist).
-Sokol Cikalleshi, Süper Lig'de Alanyaspor'a karşı forma giydiği iki maçta birer gol attı.
-Yalçın Ayhan bu sezon Süper Lig'de en fazla uzaklaştırma yapan isim (211).

İKİ TAKIMDA DA SARI ALARM

Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor'da iki önemli eksik var. Junior Fernandez sakatlığı nedeni ile bu maçta forma giyemeyecek. M'billa Etame'nin ise durumu maç saatinde belli olacak. Aytemiz Alanyaspor'da ayrıca sarı kart sınırındaki isimleri fazlalığı dikkat çekiyor. Fabrice N'Sakala, Efecan Karaca, Georgios Tzavellas, Junior Fernandes ve Taha Yalçıner sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta takımlarını yalnız bırakacaklar.

Osmanlıspor'da ise maç öncesi herhangi bir eksik görünmüyor. Ligden düşmemek için hayati bir maça çıkacak olan Osmanlıspor'da tam 7 isim sarı kart sınırında Andreas Maxsö, Payam Sadeghian, Mehmet Güven, Ceyhun Gülselam, Thiago Pinto, Musa Çağıran ve Tortol Lumanza kar sınırındaki isimler olarak dikkat çekiyorlar. 

MUHTEMEL KADROLAR

Aytemiz Alanyaspor: Haydar - N'Sakala - Gassama - Welinton - Tzavellas - Taha - Maniatis - Emre - Villafanez - Efecan - Douglas 

Osmanlıspor: Karcemarskas - Yalçın - Numan - Vrsajevic - Pinto - Lumanza - Serdar - Musa - Regattin - Ceyhun - Cikalesshi

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83