Alanyaspor taraftarı kenetleniyor!

Aytemiz Alanyaspor'un ligdeki kritik durumu taraftarı bütünleştirdi. Taraftarlar stada gelin çağrısı yaptılar.

Alanyaspor taraftarı kenetleniyor!
Aytemiz Alanyaspor ligin son sırasında bulunan Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 1-0 yenilince kendisini ateş hattına attı. Düşme tehlikesini iyiden iyiye hisseden Aytemiz Alanyaspor'un artık her maçı final havasında geçecek. 

Bu durumun farkında olan taraftarlar da birliktelik kararı aldılar. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alanyaspor Kale Arkası Taraftar Grubu Lidere Arif Çakmak herkesi maça davet etti.

Çakmak yaptığı açıklamada, "Pazar 16.00'da oynayacak olduğumuz çok önemli Alanyaspor - Konyaspor maçında Alanya'da yaşayan tüm sporseverlerin bu maçta mutlaka yerini alıp 90 dakika takımımızı desteklemesi gerekmektedir. Her zaman dedigimiz gibi yine söylüyoruz; bizim başka Alanyasporumuz yok. Burada herkese her zamankinden daha fazla görev düşmektedir. Bu ligin kıymetini herkesin bilmesi gerekmektedir. Bundan sonra kolay maç yoktur, her maç final havasında olacaktır. Bizde tribünleri şölen havasına çevirmemiz gerekmektedir. Birçok spor severlerin dile getirdigi konu bilet fiyatlarının yüksek olmasıdır. Biz Kale Arkası Grubu olarak taraftara kulak verdik. Kulübümüzden ricamız bilet fiyatlarıyla ilgili yeniden bir düzenleme yapmasını ümit ederek kamuoyuyla paylaşmak istedik. Pazar günü kimsenin bahanesi olmadan tribündeki yerimizi alalım diyorum ve saygılar ve sevgiler sunuyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83