Alanyaspor taraftarına şok ceza

Alanyaspor'un en büyük tribün gruplarından Şimşekler'in lokali gelen şikayetler üzerine zabıta ekipleri tarafından kapatıldı.

Alanyaspor taraftarına şok ceza

Alanyaspor'un en büyük taraftar gruplarından Şimşekler için Başbakanlık Bilgi İşlem Merkezi'ne (BİMER) yapılan bir çok şikayetten ötürü zabıta ekipleri grubun lokaline geldi. Zabıta ekipleri Grup Şimşekler'in lokalini kapattı. 

banner111

'SUÇUMUZ NE?'

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan grup başkanı Fatih Aslan şu sözleri sarfetti:

Lokalimizi BİMER şikayet hattına defalarca şikayet edilmiştir ve görevli memurlar görevini yapmak zorundadır. Bunu şikayet edeni ve edenleri bütün Alanyaspor taraftarı bilmektedir. Peki soruyorum sizlere sizin Alanyaspor ve memleket sevginiz bu mu? Bizim burada 9 senedir oldugu gibi Alanyasporumuzu desteklemek, içerde sigara içirtmemek, gelen taraftara ücretsiz ikramlarda bulunmak ve Alanyasporumuz için takımımızı daha iyi nasıl destekleyebilirizden başka üşüncemiz yok. Gençlerimiz parklarda oturacağına burada sıcacık bir yuvası olsun gelsin kahvesini içsin diye böyle biyer açtık suçumuz bumu bizim?

'ÜZÜLMEM AMA...'

Şunuda söyleyeyim lokalimiz kapandı diye üzülmem. Niye mi? Ben burada ticaret yapmıyorum, herhangi bir gelirim yok. Aksine zararım var ama sadece şuna üzülürüm Alanyasporumuzu desteklememiz engellenmiş olur.

Kamuoyuna önemli bir yazı yazacağım. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Ben herhangi bir yeri şikayet ettiysem veya ettirdiysem evde 2 tane evladım var yüzünü görmek nasip olmasın. Benim şikayet ettigime dair kanıt varsa da kamuoyu önünde söz veriyorum bir daha Alanyaspor maçlarına gitmeyeceğim.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83