'ALANYASPOR'UN ÖNÜ BUNDAN SONRA AÇIK'

Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bundan sonra önümüz açık. Böyle bir maçı kazanmak kalitemizi daha da arttırdı" dedi.

'ALANYASPOR'UN ÖNÜ BUNDAN SONRA AÇIK'
Teknik Direktör Erhan Altın, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, 3 maçtır yaşadıkları stresi bu maçta attıklarını söyledi. Önceki maçlarda sahada güzel futbol sergilemelerine rağmen bunu skora yansıtamadıklarını belirten Altın, "Kayseri Erciyesspor maçında da ilk devre bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibin ilk yarıda bir topu direkten döndü, bir diğerini kaleci Haydar mükemmel çıkardı. Bir de kontradan pozisyon verdik. Bir de duran toptan pozisyon verdik. Duran top Türkiye'nin kanayan yarası. Biz de bu duran toptan golü yedik. Bu kadar çalışmamıza rağmen yedik" dedi.

Maçın 2'nci yarısında galibiyet adına hamleler yaptıklarını dile getiren Altın, "Oyuna giren futbolcularla takımım yeni bir ritim yakaladı. Takımım maçı kazanma adına bütün varlığını ve gücünü sahaya yansıttı. Bu bizi mutlu etti. Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu da böylece gördük" diye konuştu.

Takımın üzerindeki stresin zaman zaman maçlarda skora yansıdığını kaydeden Altın şöyle dedi: "Futbolcularımın saha içindeki yardımlaşması ve maçı kazanma adına gösterdikleri performanstan dolayı mutluyum. Buna ihtiyacımız vardı. Bundan sonra önümüz açık. Böyle bir maçı kazanmak kalitemizi daha da arttırdı. Geriden gelip, maçı kazanmak herkesin harcı değil. Hele bu stres ve baskıda. Onun için çok mutluyuz"

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 08:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83