Alanyaspor uzatmalarda 2 puandan oldu

Alanyaspor uzatmalarda 2 puandan oldu

Alanyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor'a konuk oldu. Hakem Bahattin Şimşek'in üç kez penaltı noktasını gösterdiği mücadelede Konyaspor 90+10. dakikada bir puanı kurtarırken, Alanyaspor ise iki puan kaybetti.


22. dakikada Michalak'ın yerden ceza sahasına gönderdiği top Furkan'ın elinden sekerek kornere gitti. Hakem önce köşe vuruşunu işaret etti.

Daha sonra VAR'ın tavsiyesine uyarak pozisyonu izleyen Hakem Bahattin Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Amir Hadziahmetovic topu filelere göndererek ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

banner111

ALANYASPOR DİREKLERİ DÖVDÜ

34. dakikada Alanyaspor'da ceza sahası dışında topla buluşan Efkan'ın şutunda top üst direkten auta gitti.

45+1. dakikada ise Leroy Fer direği geçemedi. Hollandalı oyuncunun kafa vuruşunda top direkten döndü.

FURKAN BERBERLİĞİ GETİRDİ

Mücadelenin 65. dakikasında Alanyaspor'da kazanılan köşe vuruşunu Caveleiro kullandıç Caveleiro'nun ön direğe ortaladığı topu, Konyaspor'un golünde penaltıya sebep olan Furkan kafayla filelere gönderdi: 1-1.

ALANYASPOR ÖNE GEÇTİ

78. dakikada Cavaleiro'nun şutunda top Calvo'ya çarparak geri döndü. Hakem elle oynama gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında topun başına geçen Ahmed Hassan yaptığı vuruşta Akdeniz temsilcisini 2-1 öne geçirdi.

ÜÇÜNCÜ KEZ PENALTI

Alanyaspor ceza sahasına havadan gönderilen topa Diouf kafayı vurduktan sonra kalecinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Bahattin Şimşek bir kez daha penaltı noktasını gösterdi.

90+10. dakikada topun başında geçen Hadziahmetovic'in yaptığı vuruşta top bir kez daha filelere gitti: 2-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83