Alanyaspor yarın Kasımpaşa’yı ağırlıyor

Alanyaspor, Süper lig’in 5. hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı yarın Oba Stadı’nda konuk ediyor.

Alanyaspor yarın Kasımpaşa’yı ağırlıyor

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Alanyaspor, yarın (pazar) saat 20.00’de Oba Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sezona Başakşehir galibiyeti ile başlayan Alanyaspor, sonrasında çıktığı 3 maçında galibiyet elde edemedi. Alanyaspor, bugün 3 maçlık galibiyet hasretine Kasımpaşa maçında son vermek sahaya çıkacak.

Alanyaspor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Kart cezası sona eren Oğuz Aydın, teknik direktör Ömer Erdoğan’ın görev vermesi halinde forma giyebilecek. Turuncu yeşillilerde Furkan Bayır ile Yusuf Özdemir 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor.

banner111

Alanyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak mücadeleyi hakem Turgut Doman yönetecek. Doman’ın yardımcılıkları Mehmet Salih Mazlum ve Murat Altan yapacak. Alpaslan Şen ise dördüncü hakem olacak.

Yeni sezona Ankaragücü galibiyetiyle başlayan Kasımpaşa, tıpkı Alanyaspor gibi sonraki üç maçında galibiyet elde edemedi. Ligde üç maçtır Alanyaspor’a mağlup olmayan Kasımpaşa’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Alanyaspor ile Kasımpaşa Süper Lig’de daha önce 14 kez karşı karşıya geldi. Alanyaspor 6, İstanbul ekibine karşı 6 galibiyet elde ederken bu galibiyetlerin 4’ü iç sahada 2’sini deplasmanda aldı. Kasımpaşa ise Akdeniz temsilcisini 7 kez mağlup etti. Kasımpaşa bu galibiyetlerin, 4’ünü iç sahada 3’ünü de Alanya’da kazandı. 2-2 tamamlanan tek beraberlik ise Kasımpaşa sahasında alındı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83