Alanyaspor yönetim kurulu ve futbolcular fidan dikti

Alanya’nın Güzelbağ Mahallesi’nde çıkan yangında zarar gören ormanlık alanların ağaçlandırılmasına katkı sağlamak amacıyla Alanyaspor yönetim kurulu ve futbolcular fidan dikimi gerçekleştirdi.

Alanyaspor yönetim kurulu ve futbolcular fidan dikti

Yönetim kurulu ve futbolcular, Güzelbağ bölgesinde geçen yıl meydana gelen orman yangınında zarar gören bölgenin yeniden ağaçlandırılması çalışmalarına destek vermek amacıyla oluşturulan Aytemiz Alanyaspor Kulübü Hatıra Ormanı’na fidan dikti.

Etkinliğe Başkan Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Başkan Yardımcısı Hüseyin Girenes ve Enver Vural, Genel Sekreter Mevlüt Görücü, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile futbolcular Efecan Karaca, Emre Akbaba, Nemanja Milunovic, Daniel Candeias, Umut Güneş, Juanfran, Furkan Bayır ve Joao Novais katıldı.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, yangınlarda kaybettiğimiz ormanları yeniden ağaçlandırmak için başlatılan kampanya kapsamında Aytemiz Alanyaspor Kulübü Hatıra Ormanı bölgesinde fidan dikimi etkinliği düzenlediklerini söyledi. Yanan bölgenin yeniden eski haline dönebilmesi için herkese görev düştüğünü belirten Çavuşoğlu, “Ormanlarımızın yanması hepimizi çok üzdü. İnşallah hep beraber elimizden geleni yaparak bu bölgeyi tekrar yeşillendireceğiz” dedi.

banner111

Alanya Orman İşletme Müdür Vekili Engin Atlı ise, “Doğal bir afet yaşadık. Hep birlikte bu bölgeyi ağaçlandıracağız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra görevimiz hep birlikte bu bölgeyi yeşillendirmek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83