ALANYASPOR YÖNETİMİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Ligde son 11 haftaya girilirken turuncu yeşilli yönetim taraftarlara birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Çavuşoğlu, taraftarlardan Karşıyaka maçında tribünleri doldurmaya davet etti.

ALANYASPOR YÖNETİMİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Multigroup Alanyaspor Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını yüksek bir katılımla gerçekleştirdi. Başkan Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Daha sonra Karşıyaka ile oynanacak karşılaşmanın önemine değindikten sonra toplu halde takımın antrenmanını izledi. Adana Demirspor maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptı. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, 1-1 berabere biten Adana Demirspor maçının artık geride kaldığını ve cumartesi günü oynanacak Karşıyaka maçına odaklandıklarını söyledi. Takımın maç hazırlıklarına başladığını belirten Çavuşoğlu, "Karşıyaka ligin son sırasında ancak kaliteli oyuncuları var. Zirve yarışında sahamızda puan kaybı istemiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın bu cumartesi günü tribünleri doldurmasını ve 90 dakika takımımıza destek vermelerini bekliyoruz" dedi. 


Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83