Alanyaspor zorlu Trabzon deplasmanında

Alanyaspor zorlu Trabzon deplasmanında
Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor, bugün deplasmanda Trabzonspor'a konuk oluyor. Akdeniz ve Karadeniz temsilcileri ligde 10. kez karşı karşıya gelecek.

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan maçla birlikte 10. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 9 karşılaşmada; Alanyaspor 4, Trabzonspor 2 galibiyet elde ederken, 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Alanyaspor, rakibine karşı aldığı 4 galibiyetin 2'sini deplasmanda aldı. Oynanan 9 karşılaşmada, turuncu-yeşilliler 14 gol atarken, bordo-mavililer ise 9 gol kaydetti.

ALANYASPOR'DA BİR EKSİK

Alanyaspor'da sakatlık nedeniyle Caulker Trabzon deplasmanında forma giyemeyecek. Turuncu-yeşillilerde Efecan Karaca, Adam Bareiro, François Moubandje ve Berkan Kutlu kart ceza sınırında bulunuyor. Trabzonspor'da ise Abdulkadir Parmak, Edgar Le, Vitor Hugo kart sınırındaki oyuncular.

SUAT ARSLANBOĞA İLE KAYBETMİYORLAR

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 16.00'da oynanacak müsabakada Suat Arslanboğa düdük çalacak. Mücadelenin yardımcı hakemleri Mehmet Cem Hanoğlu ve İlker Takpak olurken, 4. hakem olarak Erkan Özdamar görev yapacak. Aytemiz Alanyaspor, Suat Arslanboğa ile çıktığı 11 karşılaşmada 5 galibiyet, bir beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Trabzonspor ise Suat Arslanboğa'nın yönetiminde çıktığı 13 karşılaşmaya sadece bir kez mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu 13 maçta, 8 galibiyet ve 4 'te beraberlik elde etti. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2021, 09:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83