Alanya’ya bir şampiyon daha katıldı

Alanya diriliş  kick boks spor salonu öğrencisi Türkiye şampiyonu olarak İtalya’da yapılacak Dünya şampiyonasına katılma hakkı elde etti. 81 kg kick boks sporcusu Arda Baş gençlerde Türkiye Şampiyonu olarak Alanya’yı gururlandırdı.

Alanya’ya bir şampiyon daha katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğinde düzenlenen  şampiyona ya katılan Alanya ekibi Arda Baş’ın dünya şampiyonasına katılma hakkı almasının sevinci ile konuşan Antrenör Seyfettin Bilgin geçen yılda bir şampiyon çıkarmıştık Alanya’yı temsil etmekten gurur duyduk hedefimiz dünya şampiyonluğu dedi.

banner111


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kick Boks Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasına 850 sporcunun katılımıyla İzmit Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen programa Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaşar Çakmak, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, antrenörler, sporcular ve çok sayıda davetli katılımıyla gerçekleşti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83