ALKÜ’LÜ ÖĞRENCİDEN TARİHİ BAŞARI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencisi Sadık Ahmet Boynueğri, Powerstar Orta Mesafe Türkiye Şampiyonası yarışlarında Türkiye ikincisi oldu.

ALKÜ’LÜ ÖĞRENCİDEN TARİHİ BAŞARI

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Turizm İşletmeciliği öğrencisi ve Alanya Belediyesi Triatlon takımıyla yarışlara katılan Milli Sporcu Sadık Ahmet Boynueğri tarihi bir başarıya imza attı. Antalya da düzenlenen Antalya Powerstar Orta Mesafe Triatlon Kupasında ALKÜ’yü temsilen katılan Milli Sporcu Sadık Ahmet, bir birinden zorlu rakiplerini geride bırakarak yarışmayı Türkiye İkincisi olarak tamamladı.  1900 metre yüzme 90 kilometre bisiklet ve 21 kilometre koşu etabıyla gerçeklesen bu yarışta yüzme etabını da birincilikle tamamlayan Sadık Ahmet, yarışın devamında takım arkadaşına büyük bir avantaj sağladı.

banner111

HEDEF OLİMPİYATLARA KATILMAK

Kupa törenin ardından hedeflerinden bahseden Milli Sporcu Sadık Ahmet, “Kısa vadeli olarak bu sene düzenlenecek olan Burgas U23 Avrupa Şampiyonası’na ve tabi ki uzun vadeli olarak 2020 Olimpiyatları’nda mücadele etmek istiyorum.  Ama en basta insanlara bir insanin sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini göstermek istiyorum. Bu zamana kadar beni yetiştiren annem ve babama, sonrada Antrenörüm Zekeriya Yücetürk’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.






Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83