Amatörde 2 takımımız play off'lara kaldı

Antalya 1. Amatör Lig temsilcilerimiz Avsallarspor ve Mahmutlarspor ligi ilk iki sırada bitirerek play-off oynamaya hak kazandılar.

Amatörde 2 takımımız play off'lara kaldı
Antalya 1. Amatör Lig 1. Gurup'ta mücadele eden temsilcilerimiz başarılı bir sezonu geride bıraktılar. 3 ekiple yer aldığımız ligde son maçlarda bugün tamamlandı. Son maçlarda Avsallarspor, Antalya Körfezspor'u 3-2 yendi. Mahmutlarspor ile Alanya Belediyespor arasındaki mücadele ise Alanya Belediyespor'un 1-3 üstünlüğü ile sona erdi. 

2 Ekibimiz Zirvede

14 haftadan oluşan ligde Avsallar Belediyespor 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 32 puanla ligi lider bitirdi. İkinci sırada ise bir diğer Alanya temsilcisi Mahmutlarspor yer aldı. 8 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Mahmutlarspor 27 puan toplayarak play off'da mücadele etme hakkı kazandı.

İki ekibimiz ve 2. grupta ilk iki sırayı oluşturan Erdem Gençlikspor ve Zeytinköyspor 4 takımlı play off grubunda mücadele edecekler. İlk 2 takımın Antalya Süper Amatör Lig'e yükseleceği maçların kurası önümüzdeki günlerde çekilecek. 

Bu arada Alanya Belediyespor ligi 6. sırada bitirdi. 2. Amatör Küme'ye ise 14 maçta 14 mağlubiyet alan Etibank Ferrokrom düştü. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83