ASAT sporcuları madalyaları topladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Nisan ayını üst üste başarılarla karşıladı. Futbol, okçuluk ve halter olmak üzere üç farklı branşta madalyalar kazanan ASAT’lı sporcular gururlandırdı.

ASAT sporcuları madalyaları topladı
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile kurulan ASAT Gençlik ve Spor Kulübü farklı branşlarda elde ettiği başarılar ile göz dolduruyor. Güreşten basketbola çok sayıda farklı branşta yüzlerce genç sporcuyu bünyesinde barındıran bol madalyalı kulüpten bu kez üç farklı branşta gurur veren başarı haberleri geldi. 
Okçulukta altın madalya Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 2018 Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nın altın madalyası ASAT Gençlik ve Spor Kulübüne geldi. 100. YılOkçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalarda, Paralimpik okçuluk sporunun başarılı ismi ASAT sporcusu Zehra Özbey Torun, birinciliği elde ederek altın madalyayı kazandı. 

Engelli haltercilerden 6 madalya 

Konya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası’nda Asat Gençlik ve Spor Kulübü madalyaları kimseye bırakmadı. Yarışma süresince halterciler toplamda dört Türkiye şampiyonu çıkarırken, üç sporcu da Türkiye ikinciliği elde etti. Faruk Öztürk, Reyhan Polat, Serdal Kaya ve Serkan Çakmaz birinciliği elde ederken, Simge Poyraz ve Ufuk Kaynak da Türkiye 2.si olarak dereceye girdi. 

ASAT’ı milli formada temsil edecek 

Futbolda Asatspor’un genç yeteneklerinden olan Mehmet Emin Özer, Rusya’nın Rostov Kenti’nde düzenlenecek olan turnuvada milli forma ile mücadele edecek. Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu karmasına seçilen ve U-19 Milli Futbol Takımında top koşturan sporcu, katılacağı uluslararası turnuvada Antalya’yı da temsil edecek. 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83