Aslan'dan taraftara çağrı

Alanya taraftar gruplarından Şimşekler Lideri Fatih Aslan taraftara çağrı yaptı.

Aslan'dan taraftara çağrı
Aslan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Alanyaspor taraftarına duyuru;

Bu sezon bütün maçlar bizim için çok önemliydi ama bu hafta Akhisar maçı bütün maçlardan daha da önemli. Bu maçta kesinlikle stadyumda boş koltuk kalmaması lazım. Son 3 maçtır çok iyi gelerek takımımızı destekliyoruz, aynı doluluk oranıyla bu maçta daha da sağlam olmak şartıyla boş koltuk bırakmadan ve bestelere de katılarak takımımızı ceza aldıracak her türlü şeyden uzak durarak 12. adam olarak son düdük çalana kadar desteklersek, 3 puanı alan ve gülen taraf biz oluruz.

Bunların yanı sıra; maç saati çok uygun ve kimseye engel değil. Zaten saat 16.00'a kadar bütün piknik işi, yayla işi bitmiş ve eve dönmüş oluyoruz. Yani akşam programına da engel değil. Maça gelecek olanlar en geç saat 18.00 gibi evde oluyorsunuz bence bu vakit çoğu insana uygun bir vakit.

Bu maçta geçerli bir mazereti olmadan maça gelmeyen ben Alanyasporu seviyorum ve destekliyorum demesin! Hep beraber Bahçeşehir Stadyumuna akalım, takımımızı destekleyelim, sezon sonu gülen taraf biz olalım.

Bu zorlu maçta gerek Antalya Belediyesine, gerek Alanya Belediyesine, oda başkanlarına ve bütün sivil toplum kuruluşlarına büyük iş düşmektedir. Gerek çalışanlar olsun, gerekse üyelerine mesaj yoluyla bu maçın önemini belirterek, maça davet etmelerini önemle rica ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83