Augusto 1.5 yıllığına Alanyaspor'da

Aytemiz Alanyaspor Benfica'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Filipe Augusto'yu 1.5 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Augusto 1.5 yıllığına Alanyaspor'da
Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Portekiz'in Benfica takımında forma giyen orta saha oyuncusu Filipe Augusto'yu 1,5 yıllığına kiralık olarak transfer etti. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Kazasız bir sezon geçirmesi dileğiyle inşallah kulübümüze faydalı bir oyuncu olacak ve orta sahadaki eksikliğimizi giderecektir" dedi. Alanyaspor'un yeni transferi Filipe Augusto ise, "Buraya gelme fırsatı bana verildiği için çok mutluyum. Kendimi çok iyi ve özgüvenli hissediyorum. Umarım sahada Alanyaspor için elimden geleni yapıp buraya faydalı olacağım" dedi. Takımda tanıdığı isimler de olduğunu söyleyen Augusto, "Vatandaşlarım Vagner Love ve Welinton Souza'yı tanıyordum. Junior Fernandes ile de görüşmüştüm. Takıma çabuk adapte olup başarılı olmak istiyorum" şeklinde konuştu.

24 yaşındaki oyuncumuz daha önce ülkesinde EC Bahia, Avrupa'da Rio Ave FC, Valencia, Braga ve Benfica formalarını giymişti.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 17:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83