Aytemiz Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçı bugün

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 14. haftasında bugün Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Alper Ulusoy'un yöneteceği kritik mücadele saat 16.00'da başlayacak. Bu sezon sahasında maç kaybetmeyen turuncu yeşilliler, Malatya maçında da bu seriyi sürdürmek istiyor.

Aytemiz Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçı bugün
Süper Lig'in 14. haftasında 26 puanlı lider Aytemiz Alanyaspor, 19 puanla 8. sıradaki Yeni Malatyaspor'u bugün Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda konuk edecek. Ligde oynadığı son 3 deplasman maçında istediği sonuçları alamayan ve puansız dönen Alanyaspor, evindeki galibiyet serisine devam etmek istiyor. Geride kalan 13 haftada evindeki hiçbir maçı kaybetmeyen turuncu yeşilli Akdeniz temsilcisi, Yeni Malatyaspor maçıyla bu serisini sürdürme peşinde. Bu sezon evinde oynadığı 6 lig maçının 5'ini kazanan ve 1 maçta berabere kalan Alanyaspor, bu maçlarda rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kalesinde yalnızca 2 gol gördü.

İSTATİSTİKLERDE ÜSTÜNÜZ

Aytemiz Alanyaspor, lig tarihinde Yeni Malatyaspor ile bugüne kadar 6 kez karşı karşıya gelirken bu maçların 3'ünde kazanan taraf oldu. Alanyaspor geriye kalan maçların 1'inde mağlup olurken 2 maçta taraflar birbirini yenemedi. Alanya'da oynanan 4 maçta ise üstün taraf Alanyaspor olurken, 2 maçı kazanan temsilcimiz 1 kez mağlup oldu ve 1 kez de rakibiyle berabere kaldı. Öte yandan, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanan 6 lig maçında turuncu yeşilli takım 8 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 6 gol gördü.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83