BAŞKAN YÜCEL: ALANYA'YA SÜPER LİG YAKIŞIR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Multigroup Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkması için elimden gelen her türlü desteği vereceğim. Takımın Süper Lig'de olması sosyal, ekonomik ve turizm potansiyeli açısından herkese büyük kazanç sağlar. Alanya'ya Süper Lig yakışır" dedi.

BAŞKAN YÜCEL: ALANYA'YA SÜPER LİG YAKIŞIR

 Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Dilaver Çekiç, Mehmet Uslu ve Enver Vural, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Alanya Belediyesi ve Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ile Alanya Belediyesi İmar Müdürü Murat Satı da yer aldı. 

banner111
Başkanı Yücel, Multigroup Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkmasını en çok isteyenlerin başında kendisinin geldiğini söyledi. Belediye başkanı olarak bundan gurur duyacağını belirten Başkan Yücel, "Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkması için elimden gelen her türlü desteği vereceğim.. Alanyaspor bu şehir için çok önemli. Takımın Süper Lig'de olması sosyal, ekonomik ve turizm potansiyeli açısından herkese büyük kazanç sağlar" dedi. 

Tesis ve maddi anlamda desteklerinin süreceğini dile getiren Başkan Yücel, "Damlataş'a yapılacak teleferik projesinden kulübe kişi başına 1 TL pay ayrılması için firmayla görüşüp bunu sağlayacağım. Rıhtımdaki sorunun çözülmesi halinde tekne turlarından da bir miktar pay verilmesi konusunda çalışmalar sürüyor. Alanya'da oynanacak maçları elimden geldiği kadar kaçırmamaya gayret edeceğim. Alanya halkını da maçlara gelerek takıma destek vermeye davet ediyorum" dike konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83