BAŞKANLARDAN DOSTLUK ÇAĞIRISI

Cumartesi günü oynanacak dev maç öncesi kulüp başkanları Basın Tribünü’nden dostluk çağrısı yaptı.

BAŞKANLARDAN DOSTLUK ÇAĞIRISI

 

banner111
Antalya Süper Amatör Küme Playoff (Bal’a yükselme) grubunda ligin zirvesini paylaşan Gazipaşa Belediyespor ile Alanya Belediyesi Kestelspor’un Kulüp başkanları Hüseyin Şengöz ile Mehmet Erken Alanya Televizyonu ATV’de Basın Tribünü programına konuk oldu. Canlı yayında program yapımcısı Ercan Yıldırım ve yorumcu A.Haydar Durusoy’a konuk olan Erken ile Şengöz, Cumartesi günü Milli Egemenlik stadında oynanacak Gazipaşa Belediyespor – Kestelspor maçına sporseverleri davet ettiler. 

GAZİPAŞA’YA YENİ STAD YAPILACAK

Gazipaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Şengöz, playoff öncesi averaj takımı olarak görüldüklerini ancak inanmış bir ekip olarak geride kalan 4 maçı da kazandıklarını söyledi. Devre arası nokta transferlerle takımı güçlendirdiklerini ifade eden Şengöz, “kimse bize şampiyonluk şansı vermiyordu. Henüz şampiyon olmadık ama şu an avantajlı durumdayız. Şampiyon olacağız. Taraftarımız, oyuncularımız ve teknik heyetimizle kenetlendik. Esnaflarımız da bize destek veriyor. Onlara teşekkür ediyorum. Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz. Belediye Başkanımız Adil Çelik’in stadyum sözü var. Şu an mevcut stadyuma taraftarımız sığmıyor. Gelecek sezon maçlarımızı yeni stadımızda oynamak istiyoruz. Gazipaşa bize güvensin. Destek versin. Temennim Kestelspor ile birlikte sezon sonu Bal ligine yükselmek” dedi. 

DOSTLUK KAZANSIN

Şengöz, Cumartesi günü oynanacak Kestelspor – Gazipaşa Belediyespor karşılaşması içinde dostluk mesajı verdi. Bölgenin iki takımı olarak dostluk içerisinde olmak istediklerini belirten Şengöz, “sahada maça başlarken nasıl el ele dostça başlıyorsak maçın bitiminde de aynı dostluk çerçevesinde sahayı terk etmeliyiz. Geçmişte amatörce tartışmalar olmuş. Biz Kestelspor ile dostça kalmak istiyoruz. Alanya Belediyespor bize sahalarını açtı, stadını açtı, bize oyuncu verdi. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Cumartesi günü oynanacak maçta hak edenin kazanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HEDEFİMİZ MUTLAK GALİBİYET

Alanya Beldiyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken de Kestelspor’un playoff’a direk şampiyonluk hedefiyle başladığı ancak ilk 4 maçta şanssız sonuçlar aldıklarını belirtti. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Kestelspor’un Finikespor maçında hakem hataları ile 5 golünün ve 2 penaltısının verilmediğini ifade eden Erken, 2 maçta da skor üstünlüğünü yakalamalarına rağmen son dakika golleriyle beraberliğe razı kaldıklarını söyledi. Erken, “Gazipaşa Beldiyespor ile oynayacağımız maçta mutlak galibiyet hedefliyoruz. İlk 4 maçını kazanan Gazipaşa şampiyonlukta avantajlı görünüyor. Gönlüm ister ki BAL Ligi’ne Gazipaşa ve Kestel birlikte yükselsin” şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83