Beşiktaş Alanya’da

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, Gazipaşa Alanya Havalimanı'na iniş yaptı.

Beşiktaş Alanya’da

Siyah-beyazlı ekibi taşıyan ve Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Gazipaşa Alanya Havalimanı'na ilk denemesinde inemedi. İlk iniş denemesinde pas geçen uçak, ikinci denemesinde piste ulaştı. Uçaktan inen siyah-beyazlı kafile otobüsle Alanya’da konaklayacağı otele hareket etti.

Terminal önünde takımlarını bekleyen taraftarlar, apron çıkışında futbolcularla fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


CHP tarafından yayınlanan raporda Antalya’ya seçimlerde ekonomik destek verilmesi gerektiği de yazıldı.

AK Parti’nin seçim sürecinde iktidarı da kullanarak yoğun bir ekonomik güçle çalışıcağının vurgulandığı raporda ayrıca şu ifadelere de yer verildi:  “Ak Parti, rantın yoğun olduğu Antalya iline iktidarın gücünü de kullanarak yoğun bir ekonomik güç ile seçim sürecinde saldıracaktır. Bu nedenle seçim sürecinde ekonomik olarak da seçim çalışmaları diğer illere nazaran Antalya’da desteklenmelidir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı  kazanabilmenin en önemli ayaklarından biri de diğer siyasal partilerle yapılacak aday destekleme görüşmelerinin sağlıklı yürütülmesidir. Bu nedenle İyi Parti ile yapılacak görüşmeler önem arz etmektedir. Oy oranı yüksek olan diğer partilerle de belediye meclis üyeliği üzerinden anlaşılarak isteklerinin alınması sağlanabilir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarımızın üçüne de heyet olarak inancımız tamdır. Her üç adayın şehrin yapısı nedeniyle öne çıkan özellikleri birbirinden farklıdır. Büyükşehir’i kazanmamızın ön koşulu barışın ve birliğin sağlanmasıdır.”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 19:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83