Beşiktaş Love için kesenin ağzını açtı

Beşiktaş'ın, Aytemiz Alanyaspor yönetimine rest çekip, "Burada oynamam artık imkansız" dediği iddia edilen Brezilyalı yıldızın işini bitirdiği öğrenildi. BJK'nin Love için 3,5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği ve Demba Ba'yı da transfer ederek Alanyaspor'a kiralık olarak vereceği öne sürüldü

Beşiktaş Love için kesenin ağzını açtı
Beşiktaş, Cenk Tosun'un satılması, Negredo ve Mustafa Pektemek'in bekleneni verememesi üzerine, Aytemiz Alanyaspor yönetimine "Bırakın gideyim" diyen Vagner Love'ın transferini bitirdiği iddia edildi. Siyah beyazlılar Brezilyalı yıldızın bonservisi için 3,5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca, Mitrovic de sezon sonuna kadar turuncu yeşilli ekibe kiralanacak. 

 BURADA VERİMLİ OLAMAM 

İlk yarının bitmesiyle birlikte Alanyaspor yönetimine başvurarak, "Bundan sonraki kariyerime Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımda devam etmek istiyorum. Beşiktaş'ın teklifi çok cazip. Bu nedenle bana anlayış gösterin ve bırakın. Zira ikinci yarıda size faydalı olacağımı sanmıyorum" dediği ve Beşiktaş yönetiminin de teklifi üzerine transfere onay verdiği iddia edildi.  

YILLIK 2.2 MİLYON EURO 

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüyle yıllık 2.2 milyon Euro garanti para ve maç başı para karşılığında anlaştığı öğrenildi. Vagner Love'ın bugün İstanbul'da sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından 2,5 yıllık anlaşma imzalayacağı da gelen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83