Boksta Alanya'ya 4 altın birden

Alanya Belediyespor’un başarılı boksörleri Antalya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan İl Şampiyonası’nda rakiplerini yenerek 4 altın madalya ile Alanya’ya döndüler.

Boksta Alanya'ya 4 altın birden
Alanya Belediyespor boksörlerinden Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi öğrencilerinden Taylan Polat Elvan, Oğuzhan Doğan, Yedi Bilim Koleji Öğrencisi Kadirhan Baybars Hacıeyüpoğlu, Endüstri Meslek Lisesi Öğrencisi Berhan Yetkin altın madalya alarak Liselerarası Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 
Boks Antrenörü Orhan Gazi, sporcuların rakiplerini zorlanmadan mağlup ettiklerini söyleyerek Türkiye Şampiyonası’ndan da mutlak madalya ile döneceklerine inandıklarını söyledi. 

'SPORDA YÜZÜMÜZ GÜLMEYE DEVAM EDECEK'

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, kulüp olarak çeşitli branşlarda mücadele ettiklerini belirterek, “Diğer branşlarda olduğu gibi boksta da yoğun çalışmanın meyvesini almaktan son derece mutluyuz. Belediyespor elde ettiği başarılarla Alanya’nın yüzünü güldürmeye devam edecek. İlçemize 4 altın madalya kazandıran antrenörümüzü ve sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83