Bugün günlerden Ziraat Türkiye Kupası günü

Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bugün Sivasspor’u konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Alanyaspor, bugün saat 20.30’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Sivasspor ile karşılaşacak. Turuncu yeşilliler, çift maç eleme usulüne göre oynanacak mücadeleden galip ayrılarak deplasmanda oynayacağı rövanş maçına avantajlı skorla çıkmayı planlıyor.

Bugün günlerden Ziraat Türkiye Kupası günü

Alanyaspor ile Sivasspor oynayacakları karşılaşma ile birlikte Türkiye Kupası’nda 4. kez birbirlerine rakip olacak. Daha önce oynanan 3 karşılaşmada 1 defa Alanyaspor, 1 defa da Sivasspor galip gelirken, 1 maç ise beraberlikle sona ermişti. Kupada oynanan müsabakalarda Alanyaspor 3 defa rakip fileleri havalandırırken, Sivasspor 5 gol attı.

banner111

Alanyaspor, kupa macerasına 4. turdan başladı. Bu turda Osmaniye FK’yı 6-0 ile geçen Alanya, 5. Tur’da Mardin 1969’u 5-0 yenerek tur atladı. Alanya ekibi, son 16 turunda ise Adana Demirspor karşısında 4-2 galip gelerek çeyrek finale kaldı. Çeyrek finalde ise Gaziantep FK’yı 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Yiğidolar, Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başladı. Sivas temsilcisi, 5. Turda MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenerek son 16 turuna çıktı. Bu turda ise kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Bandırmaspor mücadelesini 4-2 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Karagümrük’ü 1-0’la geçen Yiğido, yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Alanyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adem Cinek olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83