BÜYÜKLER TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Alanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Atatürk Spor Salonu’nda sona erdi.

BÜYÜKLER TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 5 gün boyunca birbirinden çekişmeli kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Şampiyonanın final gününde 74, +87 kilogram erkekler müsabakası ve 62 kilogram kızlar müsabakası yapıldı. Zorlu mücadelelerin sonunda 62 kilogram bayanlarda Tuğba Ayva (Ankara Ego Spor) birinci, Yaprak Eriş ( Ankara Büyükşehir Bld.) ikinci ve Elif Kalem (Bursa Spor Klb.) üçüncü oldu.

Erkekler 74 kilogramda ise İlker Tanrınıan (İstanbul Büyükşehir Bld. SK) birinci, Rıdvan Akın (İstanbul Büyükşehir Bld. SK) ikinci ve Samet Gökmen (İzmir Bayraklı Bld) üçüncü oldu. + 87 kilogram erkeklerde Talha Bayram (Konya Selçuklu Bld) birinci, Kaan Kılıç (Ankara İlbank Spor) ikinci ve Serda Gezici (Gaziantep Polis Gücü) üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular federasyon yetkilileri tarafından madalyalarını aldılar.

KIŞ SPORLARININ KALBİ ALANYA

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya yaz sezonunda olduğu gibi kış sezonunda da birçok ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerine ev sahipliği yapıyor. Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası ile Alanya’mıza 1450 sporcu, hakem, teknik heyet, antrenör ve sporcu aileleri ile birlikte 3000 kişi geldi. Şampiyona kış turizminin canlanmasına da büyük katkı sağladı. Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası da 26-31 Ocak tarihleri arasında Alanya’mızda yapılacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83