Çavuşoğlu: Ağaoğlu ölmüş anneme küfür etti, şikayetçiyim!

Çavuşoğlu: Ağaoğlu ölmüş anneme küfür etti, şikayetçiyim!
Dün akşam oynanan Trabzonspor- Alanyaspor maçında çıkan arbede sonrası gece yarısı Beyaz TV'nin canlı yayınına katılan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 'Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti, şikayetçiyim.' dedi.

Dün gece Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'u sahasında ağırlayan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor 2-2'lik beraberliğin ardından çıkan olaylar neticesinde adeta şoka uğradı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu gece 00.38 itibariyle konuyla ilgili açıklama yapmak üzere Beyaz TV'ye bağlandı. Çavuşoğlu, maç sonrası kendisine çirkin hakaretlerde bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na yönelik yaptığı açıklamada, 'Bugüne kadar kimseye hakaret etmemişizdir, ağzımızdan kimseye dair bir küfür çıkmamıştır. Maç başlamadan önce Trabzonspor kafilesi ve Başkan Ahmet Ağaoğlu'na bizzat giderek bir şeye ihtiyaçları olup olmadıklarını sordum. Ardından maç başladı. Maçın ilk dakikalarının ardından tarafımıza hakaretler gelmeye başladı. Maç bittikten sonra hakemlere küfür edilmeye başlandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç esnasında orada bulunan en büyük abime (Ahmet Çavuşoğlu) küfürler savurdu. 'Abime küfür edemezsin.' dediğimde Ahmet Başkan bana da küfürler savurmaya başladı. Elini kaldırdı ve bana vurmaya kalktı. Bunların görüntüleri mevcuttur. Trabzonspor'un teknik direktörü Alanyasporlu yöneticiyle küfür etti ve ben bunu o anda duydum. Ben orada bulunan güvenlik güçlerine Trabzonspor tarafından bize gelen küfürler sebebiyle gereken şikayetlerde bulundum. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu herkesin içinde ölmüş anneme küfür etti. Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan da şikayetçi oldum. Spor ile siyaset karıştırılmak istendi. Ben bugüne kadar spor ile siyaseti birbirine karıştırmadım.' dedi. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Trabzonspor ile karşılaşacakları hatırlatılan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Bizi bilen bilir, biz her zaman beyfendiliğimizi bozmadan hareket ederiz. Maçımızı tüm gücümüzle oynayacağız eğer yenersek çok mutlu olacak, yenilirsek ise herşeye rağmen karşı tarafı tebrik etme büyüklüğünü göstereceğiz.'ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 09:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83