Cumhuriyet Kupası coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Kupası turnuvası düzenledi.

Cumhuriyet Kupası coşkusu
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Kupası’na ilgi yoğun oldu. 28 Ekim’de yapılması planlanan Cumhuriyet Kupası Turnuvası Hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti. Yaklaşık 500 sporcunun katıldığı turnuvada, sokak basketbolu, ayak tenisi ve oryantiring branşlarında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere dört kategoride müsabakalar yapıldı.

Katılımcılar, turnuva coşkusunu doyasıya yaşadı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvaya veliler de yoğun ilgi gösterdi. Anne ve babalar, çocuklarını bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak onlara destek oldu.

Öğrenciler bisiklet kazandı

Ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu tarafından verildi. Mutlu, tüm sporculara ve sporseverlere, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in selamlarını ileterek, Antalya Büyükşehir Belediyesi adına da teşekkür etti. Ödül töreninin ardından kura çekimiyle 5 adet bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 12:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83