DEV TURNUVA KAPANIŞ YEMEĞİ İLE SON BULDU

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile Galip Dere Plajı’nda iki gün boyunca gerçekleştirilen 2015 ITU World Cup Dünya Kupası’nın sonunda Filika Restaurant ta Kapanış yemeği düzenlendi.

DEV TURNUVA KAPANIŞ YEMEĞİ İLE SON BULDU
Alanya da triathlonun 25. yılına özel, 1991 yılından başlayıp 2015 yılına kadar olan fotoğraf slayt gösterisi ile kapanış yemeği başladı. Yemeğin ardından kapanış konuşmaları gerçekleştirildi.

Gecenin ilk kapanış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Triathlonun 25. yıl dönümünü hep birlikte kazasız ve sağlıklı bir şekilde tamamladık. Kentimizin güzellikleriyle, sporcuların mücadelesi Alanya da büyük bir şölene dönüştü. Gururla sahiplendiğimiz 2015 Alanya ITU World Cup Dünya Kupasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıl buluşmak ümidiyle, hoşçakalın” dedi.

Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş; “1991 yılında Alanya da başlayan triathlon 25. yılını bugün burada tamamlamış bulunmaktadır. Alanya son üç yılda Avrupa Şampiyonası ve 2 kez de Dünya Kupası’nı yaparak bu başarısını kanıtlamıştır. Hem Alanya için hem de Triathlon Federasyonu için büyük bir onur. İnşallah Alanya Triathlonu yarışlarında daha nice 25. yıllar geçiririz” dedi.

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, “Çeyrek asırdır Alanya mız bu etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Alanya bu sporda Türkiye deki en iyi yer olduğunu gösterdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


BAŞKAN YÜCEL, PLAKET VERDİ

Konuşmaların ardından Plaket törenine geçildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 1991-2015 yılları arası triathlonun kurucuları; Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e, Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş’e, Avrupa Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Chris Kithcen’a, ETU Uluslararası Federasyon Temsilcisi Teknik Delege Alpar Nagiy’e, Altso Başkanı Mehmet Şahin’e Altid Başkanı Burhan Sili’ye, Fevzi Açıkalın, Mehmet Zafer Peker, Saim Kanlı ve Mehmet Ali Koçak’a teşekkür plaketi verdi. Ayrıca yarışlara emeği geçen Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’e, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü’ü Erdal Tamrak’a, Hasan Hargani Görgün’e ve yarışın sponsorlarına plaket verdi.


BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Avrupa Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Chris Kithcen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’ e iyi ev sahipliğinden dolayı ve onları en iyi şekilde ağırladığı için teşekkür etti. ETU Uluslararası Federasyon Temsilcisi Teknik Delege Alpar Nagiy de; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Türkiye Triathlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş’e ve Türkiye Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyon İcra Direktörü Mehmet Zafer Peker’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kapanış Yemeği keman sanatçısı Ceren Aksan’ın performansıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83