DUNDEE UNİTED’İ 3-1 YENDİK

İskoç’un 1.lig takımlarından olan Dundee United U19 Futbol takımıyla dün hazırlık maçına çıkan Alanya Belediyesi Kestelspor sahadan yine galip ayrıldı

DUNDEE UNİTED’İ 3-1 YENDİK
Dün saat 14.00’de Gold City Spor Tesisleri’nde Dundee United U19 Futbol Takımıyla karşı karşıya gelen Kestelspor maçı 3-1 alarak yeni bir başarıya daha imza attı. Maçı Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken’de izledi. 
Maça iyi futbol ve baskılı bir oyunla başlayan Kestelspor, 17.ci dakikada Mustafa’nın ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. Kestelspor’un kontrolünde oynanan ilk devre 1-0 tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde iki takım da farklı 11’lerle sahaya çıktı. Dundee United U19 takımı maçın ikici yarısında daha iyi oynanan ve daha çok pozisyon bulan ekip oldu. 67. dakika da Kestelspor’dan Enver, kazanılan penaltı atışında topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.
73.’cü dakikada Aaron Murrell, savunmanın arkasına atılan topla kaleciyle karşı karşıya kaldı ve farkı bire indiren golü attı. Dunde United U19 Takımı, farkı bire indirmek için mücadele ettiği maçın son bölümünde Kestelspor bir penaltı daha kazandı. Bu kez topun başına Emrecan geçti ve skoru 3-1 yaptı. 
Konuk takım Dundee United oyuncuları ile Kestelspor oyuncuları arasında maç öncesi yaşanan dostane davranışlar dikkat çekti. 
Hedefini bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Kestelspor sıkı bir şekilde playoff maçlarına hazırlanmaya devam ediyor.
ERKEN: ÇOK CENTİLMEN BİR MAÇ OLDU
İskoç’un 1. Lig takımı olan Dundee United ile yapılan hazırlık maçının centilmen bir atmosferde oynandığını söyleyen Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, “Takımımız dün oynanan hazırlık maçında da gayet formda idi. Playoff maçlarına olan hazırlığımız devam ediyor. Takımımız adım adım hedefine koşuyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83