Erkeklerde Oba Nazmi Yılmaz, Kızlarda Kestel Sultan Alpaslan

Okullar arası Spor faaliyetlerinde lise futsal finalleri oynandı. Erkeker de Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi, Kızlarda Kestelspor Sultan Alpaslan Anadolu Lisesi Alanya birincisi oldu.

Erkeklerde Oba Nazmi Yılmaz, Kızlarda Kestel Sultan Alpaslan

Okullararası Spor Faaliyetleri Futsal Genç Erkek ve Genç Kızlar kategorisinde final karşılaşmaları oynandı. Genç Erkek futsal müsabakaları 8 grupta 24 okul ve Genç Kız futsal müsabakaları 4 grupta 12 okulun katılımıyla 12 Aralık 2022 tarihinde grup maçlarıyla başlamıştı.  Genç Kız ve Genç Erkek Futsal final karşılaşmaları Alanya Atatürk Spor Salonu'nda dün oynandı. Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi hem kızlarda hem de erkeklerde final oynayarak Futsal müsabaklarına damga vurdu.

KESTEL SULTAN ALPASLAN AL
Günün ilk finali Genç Kızlar kategorisinde C grubundan birinci olarak çıkan Oba Nazmi Yılmaz Anadolu lisesi ile B grubu birincisi Kestel Sultan Alpaslan Anadolu lisesi arasında oynandı. İlk devresi golsüz eşitlikle geçilen final karşılaşmasının ikinci yarısında Ayşegül ve İrem'in golleriyle Kestel Sultan Alpaslan Anadolu Lisesi sahadan 2-0 zaferle ayrıldı. 

OBA NAZMİ YILMAZ AL
Genç Erkekler finalinde ise A Grubu birincisi Oba Nazmi Yılmaz Anadolu lisesi ile G Grubu birincisi Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Mücadelede ilk devreyi Oba Nazmi Yılmaz Anadolu 1-0 önde geçti. müthiş bir mücadeleye sahne olan 2. devrede karşılıklı atılan 1'er golle finali Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi 2-1 kazandı. 

Final karşılaşamaları sonunda ilk dört takım arasına giren okullara ödülleri müsabakaların oynandığı salonda verildi. Ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz takdim etti.

Genç Kızlar 1. Kestel Sultan Alparslan Anadolu Lisesi
Genç Kızlar 2. Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi
Genç Kızlar 3. A.Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi
Genç Kızlar 4. Alanya Ümit Altay MTAL

banner111

Genç Erkekler 1. Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi
Genç Erkekler 2. Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi
Genç Erkekler 3. A.Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi
Genç Erkekler 4. Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83