Eymen'in hedefi miniklerde dünya şampiyonluğu

Eymen'in hedefi miniklerde dünya şampiyonluğu

Minik Kick boksçu Eymen, Do Fighter’s Spor Kulübü Antrenörü Hasan Zorlu ve babası Tugay Turan'ın  desteğiyle milli takıma seçilmek için 8 aydır dur durak bilmeden çalışıyor.

Alanya'da yaşayan ve Do Fighter’s Spor Kulübü üyesi olan 6 yaşındaki Eymen Ata Turan, 8 ay önce yine profesyonel sporcu olan babası Tugay Turan'dan esinlenerek kick boksa başladı. Eymen Ata Turan, bölgenin en büyük Do Fighter’s Spor Kulübü'nde, babası ve kulüp sorumlusu Hasan Zorlu hocanın gözetiminde günde çift antreman ile çalışıyor. Önümüzdeki dönemde alt minikler kategorisinde müsabakaya çıkacak olan minik Eymen, babasının ve hocasının gözetiminde emin adımlarla yoluna devam ediyor. 
Kixboks Hocası Hasan Zorlu, Eymen'in 8 aydır antreman yaptığına dikkat çekerek, "Çok hevesli ve hırslı. Antremanlarını hiç aksatmıyor. Verilen tüm görevleri ise başarıyla gerçekleştiriyor. Çok esnek ve teknik bir sporcu olacak. Geleceğin şampiyonunu şimdiden görebiliyorum" dedi.

banner111


Baba Tugay Turan ise, oğlunun da kendisi gibi bu sporu çok sevdiğini söyleyerek, "Oğlumu antremanda gördüğüm zaman çok gururlanıyorum. Çok başarılı ve saygılı bir sporcu olacak. Kendisine antremanlarda eşlik ediyorum ve bu oğlumu daha fazla motive ediyor. İleride ülkemizi milil takım forması ile temsil edeceğinden, ülkemize başarılar getireceğinden de eminim." diye konuştu. 
Minik sporcu Eymen Ata Turan, babası ile aynı sporu yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Babamdan büyük destek görüyorum. Çalıştığım spor salonunda kick boks şampiyonları var. Hocamla, sporcu abilerim ve ablalarıma gurur duyuyorum. Şimdi birinci olmak için çalışıyorum. Milli takıma girmek, çok büyük başarılar elde etmek istiyorum." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83