Federasyonun Alanya'yı isyan ettiren kararı

Alanya'nın 3 temsilci ile yer aldığı SAL Ligi kuraları Antalya'da çekildi. Belirtilen saatten önce çekilen kuraya Alanya ekipleri itiraz ettiler.

Federasyonun Alanya'yı isyan ettiren kararı
Antalya Süper Amatör Ligi (SAL) kuraları bugün Antalya'da çekildi. Takımların sezon boyunca oynayacakları maç takvimini belirleyen kuranın saati 18.00 olarak belirlenmişti. SAL'da mücadele edecek olan Alanya'nın 3 temsilcisi Konaklıspor, Kestelspor ve Payallarspor başkanları ve yöneticileri kura için Antalya'ya gidecekti. Ancak saat 12.00'de Antalya'dan gelen haberle kura çekiminin yapıldığı öğrenildi. Saat 18.00'de yapılacak denilen kura çekiminin 12.00'de habersizce çekilemsi Alanya kulüplerini isyan ettirdi.  

Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek, Kestelspor Başkanı Levent Uğur ve Konaklıspor Başkanı Mehmet Şerbetçioğlları kuranın habersizce çekilmesi üzerine küplere bindi. 3 kulüpte habersizce çekilen kuradan oldukça rahatsız olduklarını belirttiler. 

Payallarspor Başkanı İsmail Şimşek, kurada hile yapılmış olabileceğini belirterek, "Antalya'da neler oluyor? Saat 18.00'da çekilecek olan kura neden 12.00'de çekildi? Yangından mal mı kaçırıyorsunuz? O bölgenin takımlarına göre ayarlama yapılıp yapılmadığını nereden anlayacağız?" dedi.

Kuranın takipçisi olacaklarını ve itiraz edeceklerini belirten Alanya temsilcileri, Antalya'daki yetkilileri açıklama yapmaya davet etti. Bu arada Alanya gibi Gazipaşa'ya da kura için haber verilmediği öğrenildi. Bu durum "Doğu Antalya'ya yapılan üvey evlat muamelesi sporda da kendini gösterdi." yorumlarına neden oldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 16:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83