FİNAL MÜCADELERİ KIRAN KIRANA DEVAM EDİYOR

Atatürk Spor Salonu’nda dün başlayan Salon Hokeyi Süper Lig Kulüpler arası Kadın-Erkek 4. Etap Final müsabakaları kıran kırana devam ediyor.

FİNAL MÜCADELERİ KIRAN KIRANA DEVAM EDİYOR

 Bugün başlayan ve toplam 18 takımın katıldığı final müsabakaları son derece heyecanlı başladı.  İlk gün müsabakalarında Anadolu Ateşi-Boybeyi, Amasya GSK-Gaziantep GSK, Akdora-Gaziantep Polisgücü, Osmaniye GSK-Hıghway, Selçuklu Bld -Nizip GSK karşı karşıya geldi. 

banner111
9 takımın karşı karşıya geleceği yarın Saat 19.00’da Alanya Hokey Takımı, Nizip ile mücadele edecek. 4. gün karşılaşmalarında Saat 10.00’da Keçiören Bağlum- Akdora ile Saat 13.00’de Osmaniye GSK-Anadolu Ateşi karşılaşmaları Ulusal TV  A Spor’dan canlı yayınlanacak.

FİNALLER HEYECANLI VE ÇEKİŞMELİ BAŞLADI”

Antalya Hokey Federasyonu İL Temsilcisi Hasan Dişkaya, A Spor’dan da kısım kısım canlı yayınlanacak olan Salon Hokeyi Süper Lig Kulüpler arası Kadın-Erkek 4. Etap Finalleri’nin Alanya’ya artı değer kazandırdığını söyleyerek, “Müsabakalar son derece heyecanlı ve çekişmeli başladı. Sporcular finallere çok iyi hazırlanmışlar. Hokey severleri Pazar Günü’ne kadar devam edecek olan final karşılaşmalarını izlemeye bekliyoruz.” dedi.  





Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83