Finalde kaybeden Mahmutlarspor'da fatura antrenöre kesildi

Finalde kaybeden Mahmutlarspor'da fatura antrenöre kesildi

Süper Amatör Lig'de (SAL) mücadele eden Mahmutlarspor'da Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme play-off finalinin kaybedilmesinin ardından antrenör Şener Dayı ile yollar ayrıldı. Mahmutlarspor'un BAL için playout maçında şansı devam ediyor. 

banner111

Sezon başında Mahmutlarspor antrenörü olarak anlaşılan Şener Dayı'nın görevine son verildi.
Playoff yükselme maçlarında kritik hatalar yaptığı değerlendirilen Mia İnvest Mahmutlarspor antrenörü Şener Dayı için kulüpten yapılan açıklamada "Şener Dayı öncülüğünde süper amatör liginde çok başarılı olduk, kendisine hizmetlerinden dolayı kulüp yönetimi olarak teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki sportif yaşamında başarılar diliyoruz" denildi.
Dün oynanan Döşemealtı Belediyespor ilk final maçında kaybeden Mia İnvest Mahmutlarspor faturayı antrenör Şener Dayı' ya çıkartmış oldu. Maçı stadyumda takip eden taraftarlar "Yapılan oyuncu değişikleri ve yapılmayan değişiklikler kulüp yöneticilerini bu kararı almak zorunda bıraktı" yorumunda bulundu. Mahmutlarspor Kulübü Başkanı Yılmaz Bağışlar ise "Değerli hocamıza bundan sonraki sportif yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.
PLAYOUT MAÇINA KALDI 
Mia İnvest Mahmutlarspor 21 maçlık serüvende ilk kez kaybetti playoff final maçını 1-0 kaybederek ikinci olarak yükselme grubu ile BAL ligine yükselme şansımızı kaybeden takımın Manavgat Belediyesispor ile oynayacağı playout maçında BAL ligine yükselme şansımız devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83