HAYDİ ÇOCUKLAR SPOR YAPMAYA

Alanya Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliği yaparak "Kimse Sporsuz Kalmasın" ilkesi doğrultusunda yaz spor kursu uygulamasını başlattılar.

HAYDİ ÇOCUKLAR  SPOR YAPMAYA

 Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz spor okulları kapsamında, 05-18 yaş arası tüm çocuk ve gençleri sporla buluşturmak, her çocuğu bir spor dalıyla tanıştırmak amacıyla; Alanya Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ilçe Müftülüğü işbirliğiyle yaz spor kursu açtı. “Kimse Sporsuz Kalmasın” ilkesiyle yola çıkan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü işbirliği yaparak camilerde Kuran Kursu alan öğrencilerin kurs dışındaki saatlerinde Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü uzman antrenörlerince sporu tanıtmak, yaz spor okulları hakkında bilgilendirmek amacıyla her gün çeşitli camilerde program dahilinde çalışma başlattılar.

banner111
Verilecek olan kurslar çerçevesinde, camiler dışındaki uygun alanlarda ise pratik ve uygulamalı spor eğitimi vererek her çocuğa sporla buluşması, spor yapmasına imkan sağlanacak. Öğrencilerin, kabiliyetleri dahilinde sporcu kartı çıkartıp yarışmacı olarak spor kulüplerine alt yapı sağlamak, geleceğin milli olimpik sporcusu olmalarına imkan vermek amacıyla çalışmalar okullar acılana kadar devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83