Hokey sona erdi

2016-2017 sezonu Erkekler Salon Hokeyi 2. Lig Yükselme Müsabakaları’nda şampiyon Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü oldu.

Hokey sona erdi

 Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada;Barak Sk, Hassa BldSk, Ak Beşim Hokey Sk, Anadolu Ateşi Gsk, Fırat Sk, Alanya Spor, Kaplan Gsk, Diyarbakır Hokey Sk, Batman BldSk, Antalya Gsk, Suruç Gsk, Nizip Zeugma Sk takımları mücadele etti.

banner111
Erkekler Salon Hokeyi 2. Lig Yükselme Müsabakaları sonunda şampiyon Anadolu Ateşi Gençlik Spor Kulübü takımı oldu. İkinci Kaplan GSK ve üçüncü Nizip Zeugma takımı oldu. Turnuvanın en iyi oyuncusu Anadolu Ateşi takımından Mert Karslı, gol kralı Anadolu Ateşi takımından Murat Sadak, en iyi kaleci Nizip Zeugma takımından Emre Orhan oldu. Turnuvanın en iyi takımı ise Aytemiz Alanya takımı oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Oktay ve Salih Kanık verdi. 2016-2017 sezonu Erkekler Saüsabakaları yarın başlıyor. Müsabakalar her gün saat 09.00’ da başlayacak, turnuva 05 Şubat Pazar sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83