KALPAR: AVANTAJ YAKALADIK

Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar, 2-0’lık Şanlıurfaspor maçını kazanarak Süper Lig yolunda avantaj yakaladıklarını söyledi.

KALPAR: AVANTAJ YAKALADIK

Şanlıurfaspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirten Kalpar, “Biz yukarıyı kovalıyoruz. Şanlıurfa ise altlardan kurtulmak için mücadele eriyor. Zor bir maçtı. Sabırlı ve dengeli oynadık. Oyuncularım istediğim herşeyi sahaya yansıttı ve kazanan taraf olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu maçta olduğu gibi Kardemir Karabükspor maçında da özgüvenimizi sahaya yansıtabilirsek oradan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Bu galibiyet bizi şampiyon yapmadı ancak önemli bir avantaj elde ettik. Bu avantajımızı sonuna kadar değerlendirmemiz gerekiyor” dedi. 

banner111
Şanlıurfaspor’un ligde kalacağına inandığını dile getiren Kalpar, “Şanlıurfaspor'a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki ligde kalacakladır. İnşallah Şanlıurfaspor da bundan sonraki maçlarını kazanır. Şanlıurfaspor ile bu şartlarda karşılaşmak istemezdik. Ama kader bu. Şanlıurfaspor sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıkmıştı. Kadroları da kötü değildi ama bu duruma nasıl geldi, bilemiyorum. Bu konuda birşey söyleyemem. Sadece kendi takımımı düşünüyorum. Bir Gaziantepli olarak Şanlıurfa'nın daha iyi olmasını istediğim için bunları paylaşmak istedim.” diye konuştu. 







Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 09:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83