'KAVGA ÇIKMASIN DİYE SAHAYI TERK ETTİK'

Alanyaspor taraftarlar grubu başkanı Fatih Aslan Alanyaspor-Samsunspor maçı öncesi Samsunspor taraftarlarını taşıyan otobüse yolverme kavgası yaşandığı konusu hakkında kendisine gelen bilgi ve haberler doğrultusunda bir açıkama yaptı.

'KAVGA ÇIKMASIN DİYE SAHAYI TERK ETTİK'
Grup Şimşekler Lideri Fatih Aslan olayı şu şekilde açıkladı: "Alanyaspor Samsunspor maçı sonrası Samsunspor taraftarını taşıyan otobüse Alanya'da kimlerin oldugu bilinmeyen kendi aralarında yol verme veya trafikte tartışma çıkmış ve otobüse taş atılmış diye duyum aldım. Olay adliyeye yakın bir bölümde oldugu için beni haliyle çok arayan abilerim ve kardeşlerim oldu. Hepsinden Allah razı olsun ama bizim bu olayla uzaktan yakından kesinlikle bir alakamız yoktur. Geçmiştede görüldügü üzere futbol saha içinde oynanır ve biter görüşüyle biz deplasmandan gelen taraftarlara hoşgeldiniz diyerek başarılar diledik ve çiçeklerle karşıladık. Maç çıkışı otobüsle servis mekanın oraya taraftar grubumuzu bırakmıştır ve oradan taraftar grubumuz evlerine dagılmıştır."

'GAZİPAŞA'YA YAKIŞTIRAMADIM'

Dün oynanan Kestelspor ve Gazipaşaspor arasında oynanan mücadelede kendisinin olmamasına rağmen gruptaki arkadaşlarının kabgayı önlediğini belirten Aslan, "Dün oynanan Kestelspor maçında Şimşekler desteklemeye gitti. Maç başında her iki takımda karşılıklı birbirlerine başarılar dilemişler ama maçın ikinci yarısının sonlarına dogru Gazipaşaspor taraftarı Kestelspor taraftarına ve Grup Şimşeklere küfürlü sözlü tacizlerde bulunmuşlar. Taraftar grubundaki arkadaşlarda akliselim davranarak olaylar büyümesin diye maçtan çıkmışlardır. Dün Kestelspor maçına gelen olaylar büyümesin diye aklıselim davaranan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Gazipaşaspor'da bizim takımımız. İlerleyen zamanlarda Gazipaşa'nın iddalı maçı olur bizde desteklemeye gideriz ama dünkü maçta yaşanan tatsız olayları yakıştıramadık" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83