Kestelspor'a kendi sahasında şok mağlubiyet

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Beyoğlu Yeni Çarşı futbol Kulübü'ne 1-0 mağlup oldu. BÜ Alanya Kestelspor, mücadelede girdiği sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.

Kestelspor'a kendi sahasında şok mağlubiyet

TFF 3'üncü lig 2'inci grupta 13'üncü hafta müsabakaları dün oynandı. Geçtiğimiz hafta aldığı deplasman galibiyeti ile moral bulan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, 13'üncü hafta mücadelesinde ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü'nü Milli Egemenlik Stadı'nda konuk etti. Karşılaşmaya her iki ekipte hırslı ve istekli bir oyun anlayışı ile başladı. Konuk ekip Beyoğlu, maçın henüz 3'üncü dakikasında Gökhan'ın sağ çaprazdan sert şutu ile gol aradı. Etkili gelen bu şutta kaleci Onur, topu iki hamlede tuttu. Alanyaspor Kestelspor, 7'inci dakikada rakip kalede etkili oldu. Bu dakikada Vehbi Furkan'ın uzaktan sert şutunda top az farkla yan filelerde kaldı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk devrede gol sesi çıkmadı.

BİR TÜRLÜ ATAMADIK

banner111

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi ekip BÜ Alanya Kestelspor, Ahmet Ülük, Mutlu İlengöz değişlikliği ile başladı. İlk devrede olduğu gibi başa baş bir mücadele içerisinde oynan bu devrede iki takımda gol pozisyonu üretmekte zorlandı. 63'üncü dakikada Alanya Kestelspor kenar yönetimi iki değişiklik daha yaparak oyuna müdahale ederken konuk ekip ise 70'inci dakikada iki oyuncu değiştirdi. Beyoğlu Yeni Çarşı'da Onur Alkan, oyuna girdikten bir dakika sonra topla ilk buluşmasında topu Kestelspor filelerine gönderdi. Skor olarak geriye düşen Alanya Kestelspor, beraberlik çabaları yetersiz kalınca teknik ekip 87'inci dakikada iki oyuncu daha değiştirdi.  Ancak bütün hamlelere rağmen rakip defansı bir türlü aşamayan Alanya Kestelspor, eşitlik golünü atamadı. Savunmada hatasız oynayan Beyoğlu YÇFK, kalesini gole kapatmasını bildi ve 73'üncü dakikada attığı tek golle sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83