Kestelspor'dan Bayram Hediyesi: 2-0

Kestelspor'dan Bayram Hediyesi: 2-0

Armoni Alanya Kestelspor, 10 kişi tamamladığı erteleme maçında, grubun şampiyonluktaki en iddialı ekibi Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup etti. Mavi beyazlılara galibiyeti getiren golleri Yılmaz Basravi ve Muhammed Enes Erdem kaydetti.

-Alkın BİRİCİK 

YILMAZ 12. SANİYEDE ATTI

banner111

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Armoni Alanya Kestelspor ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü erteleme maçında Milli Egemenlik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Armoni Alanya Kestelspor, Türkiye liglerinin en erken gollerinden birini kaydederek başlama vuruşunun hemen ardından 12'nci saniyede Yılmaz Basravi meşin yuvarlağı Iğdır FK ağlarına gönderdi. Maça adeta 1-0 önde başlayan Alanya Kestelspor, mücadelede savunma güvenliğini ön planda  tutan bir oyun sergiledi. Konuk ekip Iğdır FK, topa daha çok sahip olan ve daha fazla pozisyon bulan taraf olmasına rağmen Alanya Kestelspor, katı savunma yaparak ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

ASİST ALİ BERKE GOL ENES
 

Karşılaşmanın 2'nci yarısına her iki ekipte birer oyuncu değişikliği yaparak başladı. Bu devrede daha baskılı bir oyun sergileyen Iğdır FK, birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen Alanya Kestelspor savunmasını ve kaleci Onur'u bir türlü geçemedi. Tüm hatlarıyla savunmaya çekilen ev sahibi ekip Kestelspor zaman zaman geliştirdiği hızlı ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. Oyuna 61'nnci dakikada Serhat'ın yerine giren Samet Bulut, 79'ncu dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 
81'nci dakika Ali Berke'nin kullandığı serbest vuruşta altı pas içerisine gönderdiği topu Muhammed Enes Erdem yakın mesafeden ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Armoni Alanya Kestelspor, sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. 

AA Kestelspor'un galibiyetinin ardından sahada ve Milli Egemenlik Stadı tribünlerinde büyük sevinç vardı. Tribünler Kestelspor'lu futbolcuları çağırarak tezahüratlar yaptı ve birlikte sevindiler. Iğdır'dan maçı izlemeye gelen yaklaşık yüz kişilik taraftar da maç sonu Alanya Kestelsporlu futbolcuları tribüne çağırarak alkışladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83