Kestelspor en kritik virajda

BAL Ligine yükselmek için play off mücadelesi veren Kestelspor ligin bitmesine 2 hafta kala Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak.

Kestelspor en kritik virajda
Süper Amatör Lig'den (SAL) Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmak için büyük bir mücadele veren Kestelspor çok zorlu bir virajda. Geçtiğimiz hafta Beymelek karşısında aldığı galibiyetle ilk iki ve BAL Ligi umutlarını son maçlara taşıyan Kestelspor, Muratpaşa Belediyespor'u ağırlayacak. 2 Nisan Pazar oynanacak olan maç 15:00'de başlayacak. Maça Alanya Milli Egemenlik Stadyumu ev sahipliği yapacak. Bu maç Kestelspor'un Alanya'daki son maçı olacak. Haftaya Korkuteli deplasmanında oynayacağımız maçla ligi tamamlayacağız.

'SON İKİ HAFTA'

Kestelspor play off liginin bitmesine iki hafta kala grubunda üçüncü sırada bulunuyor. Kestelspor'un BAL Ligi'ne doğrudan kalabilmesi için ilk sırayı alması gerekiyor. Eğer ligi ikinci sırada bitirecek olursak Serik ile play out maçı oynayacağız ve BAL' ligine yükselmeye çalışacağız. İlk iki sırada bulunan rakiplerimiz ise Manavgat Belediyespor ve Korkuteli Belediyespor. Manavgat bu hafta Beymelek, Korkuteli ise Finike deplasmanında olacak. 

İşte Puan Durumu ve son iki haftanın maçları:

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 09:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83