Kestelspor gol oldu yağdı

Bu yıl mutlak Bal Ligi hedefiyle yola çıkan Kestelspor, bugün oynadığı grubundaki ilk maçında Erdem Gençlikspor'u 13-0 mağlup etti.

Kestelspor gol oldu yağdı
Antalya Süper Amatör Küme 2. Grup'ta sezonun ilk maçına çıkan Kestelspor, deplasmanda konuk olduğu Erdem Gençlik ve Spor'u 13-0 mağlup etti. Bugün Erdem Gençlik sahasında 16.00'da başlayan mücadelede her iki yarıda bulduğu gollerle rakibini farklı mağlup eden temsilcimiz Kestelspor, BAL Ligi hedefinin sinyallerini ilk haftadan verdi. Kestelspor'da Ali Yıldız 5 golle yıldızlaşırken, diğer goller ise Peter, Uğur, Seyid, Özgür, Burak, İlker, Ersin ve Volkan'dan geldi. Maça ilk onbirde çıkan yedek kaleci Mustafa Sevindik'e maç boyunca pek bir iş düşmezken, Kestelsporlu oyuncular attıkları her golden sonra teknik direktör Ali Haydar Durusoy'a koştular. 

'LEVENT UĞUR'A ARMAĞAN EDİYORUZ'

Ligin ilk maçında Erdem Gençlik ve Spor'a karşı iyi bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen teknik direktör Ali Haydar Durusoy, ligde oynanan ilk maçların hiçbir zaman ölçü olmayacağını söyledi. Rakiplerine göre çok üstün bir performans sergileyerek farklı kazandıkları için mutlu olduğunu da aktaran tecrübeli teknik adam, "Bu yıl BAL Ligi'ni hedeflediğimizi her açıklamamızda söyledik. Sezona Kapadokya'da çok iyi bir kamp dönemi geçirerek hazırlandık. Çok iyi oyunculara sahip bir takımımız var. İnşallah performansımızı daha da arttırarak iyi maçlar çıkaracağız. Bu önemli galibiyeti Kulüp Başkanımız Levent Uğur'a, camiamıza ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 18:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83