Kestelspor ilk transferini yaptı

Süper Amatör Küme (SAL)'ye iddialı bir giriş yapmak isteyen Kestelspor ilk transferini yaptı.

Kestelspor ilk transferini yaptı
Süper Amatör Küme'de (SAL) mücadele eden ve bir üst ligi geçtiğimiz yıl kıl payı kaçıran Kestelspor bu yıl işi şansa bırakmak istemiyor. 

Geçtiğimiz günlerde kongre yaparak tekrar başkan seçilen Levent Uğur yeni dönemine hızlı başladı ve ilk transferini yaptı. Levent Uğur ve ekibi tecrübeli kaleci Levent Taşkın ile anlaşma imzaladılar. Transfer'de Aytemiz Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu'nun da büyük payı olduğu öğrenildi. 

Kaleci Levent Taşkın Alanya'nın da yakından tanıdığı bir isim. 2012 ylında Alanyaspor'un kalesini koruyan Taşkın Elazığ ve Mersin gibi bir çok üst düzey takımın kalesini koruyan tecrübeli bir isim. 

Yeni transfer ile atkı açarak fotoğraf çektiren Bakan Levent Uğur, "Alanyaspor'un 2012 yılında kalesini koruyan, Elazığ'da ve Mersin İdmanyurdu gibi şampiyon takımların kalesini de koruyan Levent Taşkın Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoglu'nun girişim ve destekleri ile Kestelspor'da. Sezonun ilk transferine böyle bir oyuncu ile başlamamızda desteğinden ötürü şahsım ve Kestelspor adına kendisine çok teşekkür ederim. Hoşgeldin kaptan." dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 09:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83