Kestelspor'un kupa serüveni başlıyor

Kestelspor'un kupa serüveni başlıyor
28 yıllık profesyonel lig heyecanını 3. lige çıkaran dindiren Kestelspor bugün de ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda tur için sahaya çıkacak.

Onursal Başkanlığını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in, Kulüp Başkanlığı'nı Levent Uğur'un yaptığı Kestelspor bugün bir ilke imza atacak. 28 yıllık tarihinde ilk kez yükseldiği 3. ligde oynadığı 4 maçta iki galibiyet, iki de beraberlik alıp, 8 puan ile 3. Lig 4'ncü Grup'ta 3'ncü sıraya yerleşen Kestelspor bugün de Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez mücadele edecek.

Kestelspor bugün tarihinde ilk kez mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası'nda Karaman Belediyespor'u Milli Egemenlik Stadyumu'nda konuk edecek. Orta Hakem Serkan Gürbüz, yardımcıları Yunus Yıldız ve Rüştü Muhammed Orcan'ın yöneteceği müsabaka saat 13.30'da başlayacak.

Alanyallara ilkleri yaşatan Kestelspor bugün kendi sahasında konuk edeceği Karaman Belediyespor'u yenip, hem galibiyet sevinci yaşatmak hem de kupada tur atlamak istiyor. Alanya Kestelspor camiası, bu maçı kazanıp, pandemi nedeniyle maça alınmayacak olan taraftarlara galibiyeti armağan etmek istiyor

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 08:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83