Kestelspor yönetimi BAL için kenetlendi

Alanya Belediyesi SporMüdürü aynı zamanda Kestelspor Kulüp Başkanı olan Levent Uğur Kestelspor yönetimini akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Kestelspor yönetimi BAL için kenetlendi

 Kestelspor bu sezon çok başarılı bir performansla namağlup olarak play off’a katılmaya hak kazandı. Play Off’lardaki en önemli rakiplerden biri olan Manavgat maçı öncesi yönetim kurulu üyelerine yeni transferler hakkında bilgi veren Uğur bu kritik maçta takımın yanında olunması gerektiğinin altını çizdi.

banner111
UĞUR: BİZ İNANDIK SONUNA KADAR GİDECEĞİZ

Levent Uğur yaptığı konuşmada ‘Bizler geldiğimiz günden bu yana mütevazi bir yol izledik, gösterişten uzak ama etkili işler yaptık. Oyuncularımızın moral motivasyonunu üst seviyede tutmak için konferans ve sosyal etkinlikler düzenledik. Gerekli ve doğru transferler yaparak genç ve tecrübeli futbolcuları harmanlayarak iyi bir takım kurduk. Play off’larda iyi bir kura çektik, ilk iki maçı dışarıda oynayacağız, daha sonra kritik dönemde kendi sahamızda üst üste iki maç yapacağız bunların hepsinin hesabını yaptık. İlk maçı grubun önemli takımı ile deplasmanda yapmamızı avantaj olarak görüyoruz. Manavgat maçında beraberlik bile düşünmüyoruz, tek düşüncemiz kazanmak.’ Başta Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere, Bu gün de yanımızda olan Mehmet Kula başkanıma bizi hiç yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Siz değerli Yönetim Kurulu Üyeleri desteğinizi esirgemediniz bunun için sizlere de teşekkür ediyorum.’ dedi.

KULA: HER ZAMAN SİZİNLEYİZ

Yemekte söz alan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Kestelspor’un bu sene çok büyük işler başardığını belirtip Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti. Kula ‘Biz elimizden geldiğince sizlerle beraber olmaya ve Kestelspor’a destek olmaya çalışıyoruz, oyuncular gösterdiği performansla göğsümüzü kabarttı. Play Off’ları geçip BAL ligine çıkacağımıza inancım tamdır’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2017, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83